fbpx

Кухар духовної семінарії з Івано-Франківська потрапила на шоу “МайстерШеф”. ВІДЕО

Стиль життя 11:12, 06.03, 2019

Днями відбулась прем’єра кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали". Це нова версія телепроекту, де обирали найкращого кухаря. Тепер за першість змагатимуться не любителі, а професійні шеф-кухарі.

Випробувати вдачу і строгість суддів цього разу прийшли шефи з досвідом, знаннями, а деякі – зі своїми ресторанами і безліччю нагород. Звичайно, тепер суддям набагато складніше оцінювати, критикувати і відбирати. Але водночас Ектору Хіменесу-Браво і його новим колегам по суддівству Єлизаветі Глінській і Володимиру Ярославському було цікаво спілкуватися із шефами їхнього рівня, а то і вищого, пишуть Вікна.

Також суддів вразила своєю щирістю Надія Борис із Івано-Франківська. Шеф-кухар стояла біля витоків створення оновленої кухні Духовної семінарії УГКЦ, куди її запросити все облаштувати для їдальні. Каже, що щодня чує по 150-170 разів “Дякую!”. А готує не тільки для семінаристів, але й для поважних владик із України і з-за кордону.

Надія Борис приготувала лосося під голландським соусом з гарбузовим пюре. Судді мали зауваження до страви, адже соус "розшарувався". Проте щирість жінки і її відвертість справили враження на відомих шеф-кухарів. Тож франківчанка стала учасницею шоу.

Загалом 24 шефи почули "Так" від суддів.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: