fbpx

Кухонні стільці: на що звернути увагу при купівлі

Суспільство 08:29, 13.09, 2018

Кухонні стільці переважно купляють в останню чергу, після того як уже встановлені кухонні меблі та вся побутова техніка. І вже в залежності від інтер’єру та особистих побажань господарі вибирають стільці. Спеціалісти "АМФ" готові задовольнити будь-які потреби своїх клієнтів, представляючи їхній увазі широкий асортимент якісної продукції. Саме тут можна підібрати стільці для свого столу.

1Коли стоїть питання про облаштування власної домівки, то ми намагаємось кожній деталі приділити максимум уваги. І кухонний стілець – це одна з найважливіших складових домашнього затишку, бо саме він використовується найчастіше. Тому до цих меблів варто уважно придивлятись при їх виборі і купівлі.

 

Кухонні стільці – відповідність стилю та інтер’єру

Звичайно, кухонний стілець насамперед має бути міцним. Але і дизайн в цьому питанні не стоїть на останньому місці. Тому важливо підібрати саме такі стільці, які і за матеріалом, і за кольором будуть відповідати загальному вигляду кухні. Якщо кухонний гарнітур виконаний із масиву дерева. То пластикові стільці тут будуть зовсім недоречні, як і дерев’яні стільці взагалі не підійдуть до інтер’єру в стилі хай-тек.

Таким чином, якщо кухонні меблі виготовлені із пластику чи скла, то найкращим варіантом будуть і стільці з відповідного матеріалу. Що стосується дерева, то його можна вписати в будь-який стиль, навіть лофт, тільки в цьому випадку стільці мають бути правильної геометричної форми.

Стільці з металу будуть гармоніювати з меблями в стилі "металік". Хоча при правильному підході їх можна поєднати і з дерев’яними меблями.

Одним словом, в магазині AMF можна придбати кухонні стільці на будь-який смак і облаштувати кухню. Не треба боятись поєднувати нові для себе речі. Цілком можливо, що звичайний металевий стілець прекрасно впишеться у вашу кухню, в якій переважають меблі із дерева. Також і дерев’яні стільці можуть мати гарний вигляд серед пластикових шаф. Головне – треба вміти поєднувати те, що на перший погляд не поєднується.

 

Що стосується конструкції кухонних стільців, то вони можуть бути трьох типів:

  • м’які;
  • напівм’які;
  • тверді.

М'який шар відрізняється лише товщиною та матеріалом наповнення. Для кухонних стільців використовують синтетичний поліпропілен або натуральні матеріали, такі як водорості або кінське волосся. Зовнішня оббивка також може відрізнятись за матеріалом. Зазвичай використовують міцну тканину, яка спеціально обробляється перед застосуванням. Також як оббивку застосовують замінник шкіри, який додає меблям більш презентабельного вигляду.

2

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: