fbpx

Колишні однопартійці Купчака стверджують, що той продовжує відпрацьовувати гроші регіоналів

Політика 14:30, 20.05, 2014

Верховна Рада з п`ятої спроби внесла зміни до законів України щодо удосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації. Невдале голосування під час чотирьох попередніх спроб спричинене неголосуванням усіх присутніх депутатів. Зокрема, за законопроект не голосував нардеп від Прикарпаття Володимир Купчак.

Як повідомили народні депутати від Івано-Франківщини Володимир Шкварилюк, Анатолій Дирів, Василь Гладій, сьогодні Верховна Рада України розглянула законопроект №1231-VII від 06.05.2014 "Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації".

Законодавчим актом: створюються умови для здійснення комплектування Збройних Сил України, інших військових формувань особовим складом та технікою під час мобілізації;

забезпечено переважне право військовослужбовців, які були призвані під час мобілізації, на залишення на військовій службі;

громадян України, які призвані під час мобілізації, звільнено від штрафних санкцій за фінансовими зобов'язаннями;

забезпечено права військовозобов'язаних-студентів, які були призвані під час мобілізації, на продовження навчання після демобілізації;

підвищено мотивацію щодо проходження служби у військовому резерві громадянами України в мирний час та на особливий період.

Аж з п’ятої спроби цей закон набрав потрібну кількість голосів і був прийнятий. Така ситуація склалася, бо не голосували всі депутати, які були присутні в залі, зокрема "тушки", які вийшли з фракції «Батьківщина».

"Один з них депутат-зрадник з Прикарпаття Володимир Купчак. Він продовжує відпрацьовувати гроші регіоналів і не голосує за такі необхідні для української держави закони, спрямовані на боротьбу з агресором. І це в час, коли українські хлопці, в тому числі наші земляки із Прикарпаття, воюють на Сході", — повідомляє Івано-Франківський обласний осередок ГО "Фронт змін".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: