fbpx

Квартири в ЖК "Crystal River" – привабливе житло з можливістю розтермінування

Суспільство 11:52, 02.05, 2018

Житловий комплекс "Crystal River" – це проект, в якому вдало поєднується місце розташування, інфраструктура і архітектурне рішення у відповідності до найвищих будівельних стандартів якості. Різноманітність квартир задовольнить навіть найвибагливіших покупців.

Будівельна компанія Continental Development обрала монолітно-каркасну технологію будівництва  одну з найбільш перспективних технологій зведення сучасних новобудов.

Утеплення фасаду будинку здійснюється не пінопластом, а мінватою, суттєві переваги якої – це відмінна теплоізоляція та звукоізоляція. Мінеральна вата має стовідсоткову паропроникність, тому стіна "дихає", що унеможливлює утворення непотрібної вологості та грибка. Окрім того, мінвата  це екологічно чистий і негорючий матеріал.

Ось це дозволяє власникам квартир залишатися спокійними і впевненими в довговічності, безпечності, енергоефективності та екологічності будинку. Вони роблять ЖК Crystal River привабливим об'єктом для інвестування, адже термін експлуатації монолітних будівель триває до сотні років, це означає, що квартири цього житлового комплексу завжди будуть користуватися попитом. Купувати житло в цьому житловому комплексі можна з різною метою: наступний продаж, оренда, просто турбота про майбутнє своїх дітей. Купівля квартири в ЖК Crystal River  це безпрограшний варіант інвестування.

Поєднання якості будівництва та зручної соціальної, транспортної інфраструктури  все це дає власникам квартир справжній стан домашнього спокою і затишку. Упорядкована прибудинкова територія Crystal River включає дитячий та спортивний майданчики, зелені тераси з зоною барбекю на даху. Поруч зелена зона на березі р. Бистриця.

ЖК Crystal River  це втілення комфорту і гармонії для Вас та Ваших близьких.

Контакти:

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 22А

тел: (050) 057-67-77; (097) 057-67-77;

Е-мейл: office@continental-development.co 

Сайт: continental-development.com.ua

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: