fbpx

Квартири від БК "Альянс ІФ": грамотне планування за доступною ціною

Суспільство 18:24, 25.10, 2018

Правильно обрати житло – завдання непросте. Дехто досліджує ринок, інші керуються доступністю, а хтось просто покладається на власну інтуїцію. В основному, клієнти звертають увагу на розташування будинку, близькість об’єктів інфраструктури, якість будівництва і енергоефективність новобудови. Проте чи не найважливішим критерієм залишається планування квартир.

Ми прагнемо зробити наше помешкання максимально комфортним. На стінах стильні шпалери, на вікнах – елегантні штори. А ще м’які меблі, техніка та безліч елементів декору. Згодом виникає питання, де усе це розмістити, адже, купляючи квартиру, чи не в останню чергу ми задумуємося про її планування.

Одна надія на добросовісного забудовника. В Івано-Франківську подібною якістю володіє будівельна компанія "Альянс ІФ". Її фахівці особливу увагу приділяють саме проектуванню об’єктів. Забудовник має широкий асортимент квартир із найрізноманітнішими варіаціями планування як у спальних районах, так і в центральній частині міста.

БК "Альянс ІФ" пропонує на вибір клієнтів якісні, а, головне, доступні однокімнатні квартири. Високі стелі візуально збільшують простір помешкання, тому таке житло легко піддається переплануванню, не вимагає значних витрат на ремонт та обслуговування. А при бажанні однокімнатну квартиру без зайвих клопотів можна здавати в оренду. Як варіант – однокімнатне житло у новозбудованому житловому комплексі по вул. Залізничній, де БК "Альянс ІФ" завершує будівельні роботи 3-ї черги.

Тим, кому до вподоби більші житлові площі, "Альянс ІФ" пропонує дво- і трикімнатні квартири у ЖК по вул. Незалежності, ЖК по вул. Хмельницького та ЖК по вул. Залізничній. Подібне житло користується шаленим попитом у молодих сімей із дітьми. Там знайдеться місце як для затишної спальні чи дитячої, так і для просторої вітальні, яка запросто може стати місцем для сімейних посиденьок. При цьому стіни квартир утеплені, енергозберігаючі склопакети на вікнах, високоякісні двері.

З питань придбання квартири звертайтесь в офіс БК "Альянс ІФ":

м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 93а тел.: (0342) 55-99-93; Моб: (050) 303-07-78, (067) 303-07-78;

Е-мейл: allianceif.com@gmail.com    

Сайт: www.allianceif.com.ua

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: