fbpx

Квест "енергетичних супергероїв" влаштували для дітей переселенців та учасників АТО

Суспільство 09:24, 05.08, 2016

Підопічні благодійної організації "Фонд Відродження Прикарпаття" взяли участь у інтерактивній екскурсії на "Прикарпаттяобленерго", розробленій енергетиками спеціально до Дня компанії 16 серпня.

Під час квесту "Маршрут енергетичного супергероя" діти змогли побачити дію і небезпеку струму, навчитися правилам поводження з електроенергією, спробувати себе у інсценізації екстремальних ситуацій, таких як поводження поруч з обірваним проводом та врятування потерпілого, що потрапив під напругу. На завершення отримали подарунки та сертифікати "Юних енергетичних супергероїв".

Загалом у екскурсії взяло участь 12 дітей віком від 5 до 16 років. Це дітки з родин, що змушені були переїхати з зони АТО, діти учасників АТО та дітки з неблагополучних родин.

"Наша компанія постійно працює над популяризацією дитячої електробезпеки,  розповідає заступник начальника служби охорони праці компанії Тетяна Данилишин. – Ми не перший рік приймаємо у себе дітей – проводимо уроки фізики, запрошуємо їх до музею, однак цього разу ми вирішили змінити формат – розробили насичений маршрут, додали реквізити, манекен потерпілого та навіть встановили реальну опору з обірваним проводом для того, щоб діти могли наочно побачити небезпеку, яку може нести електроенергія. Наша екскурсія адаптована для діток різного віку, наразі найменшому її учаснику було 3 роки, найстаршому – 17".

У майбутньому екскурсія діятиме на постійній основі, тож школярі з Івано-Франківська та області зможуть взяти у ній участь.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: