fbpx

Київстар запустив 4G в Івано-Франківську та Поляниці

Суспільство 21:49, 01.08, 2018

Оператор мобільного зв'язку Київстар підключив до високошвидкісного мобільного інтернету за технологією LTE ще 183 населених пункти у восьми областях України. Так, послуги 4G стали доступні абонентам в містах Херсон, Миколаїв, Івано-Франківськ, Жмеринка, Нетішин, Шепетівка, Ясени, Славське, Поляниця.

Мобільний інтернет за технологією LTE запущений на частотах діапазону 1800 МГц, що дозволяє охопити новою послугою більшу кількість населених пунктів, повідомляють на сайті компанії.

Так, в Херсонській області територія покриття мережі 4G Київстар збільшилася на 37 населених пунктів, в Івано-Франківській – 35, у Хмельницькій і Миколаївській до мережі 4G додалося по 28 населених пунктів, Вінницькій – 26, Львівській – 16, Рівненській – 10, Закарпатській – 3.

На сьогодні високошвидкісний інтернет за технологією LTE доступний в 1770 населених пунктах України, де проживає понад 13 млн осіб. 

Доступ до послуг за новою технологією надається всім абонентам Київстар без додаткової плати згідно з чинними тарифними планами. Київстар надає швидкісний мобільний інтернет з максимальною теоретичною швидкістю передачі даних в діапазонах 2600 + 1800МГц – до 700 Мбіт/с.

Кількість абонентів Київстар, які скористалися послугами 4G зв'язку, перевищила 1,5 млн. Нагадаємо, що 1 липня 2018 року Київстар значно розширив покриття 4G в Києві, 3 липня – в Одесі та ряді курортів по Україні, 5 липня – у Львові, 9 липня – у Вінниці та області, 11 липня – в Тернопільській і Хмельницькій областях, 13 липня – в Рівненській та Житомирській областях, а 27 липня – відразу в 457 населених пунктах у восьми областях України.

У найближчих планах компанії – збільшення території дії мережі 4G в Чернівецькій, Волинській, Закарпатській областях.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: