fbpx

"Кицюні" працюють цілодобово: як франківська журналістка проходила кастинг в еротичному салоні

Суспільство 18:57, 05.05, 2018

В Івано-Франківську знову активізувалися представники не зовсім звичних його видів – так званий салон еротичного масажу "Кицюня" оголосив набір працівниць.

Журналістка "Репортера" вирішила перевірити, як саме відбувається "кастинг" і в чому полягає робота. Телефоном домовилися про співбесіду.

Центр Франківська, вулиця Січових Стрільців. У домофоні пілікає хвилини дві, нарешті, хтось включився. "Добрий день, я на співбесіду" – "Добре, заходьте".

Третій поверх, двері вже привідкриті. На вході зустрічає невисока пишна білявка років 35, у домашніх тапках і піжамі. Вітається, позіхає, каже роззуватись. Закриває двері, світла не вмикає – майже повна темрява.

Втім, очі звикають швидко і вже можна розгледіти квартиру. Ліворуч – двоє засклених дверей, праворуч – ванна кімната з туалетом і кухня. Білявка запрошує в кімнату навпроти входу. Там крізь зашторені фіранки з боків пробивається світло, тож можна роздивитися більше.

Кольори кімнати насичені: яскраво-червоний і шоколадний відтінки на молочному фоні. Найперше увагу привертає велике кругле ліжко й тонка люстра, яка звисає зі стелі ледь не до журнального столика. На нього і пропонує сідати.

Жінка ще раз позіхає та вибачається, мовляв, її розбудили спеціально для цієї співбесіди. Далі починає російською розповідати деталі.

"Дівчата працюють добовим методом. Кожна складає собі індивідуальний графік. Щоранку, об 11 годині, після завершення доби, я розраховуюсь з дівчатами і видаю нові розпорядження, – говорить білявка. – У кожної є своє робоче місце, за яким вона доглядає і прибирає. Після душу обов’язково треба витирати за собою підлогу".

А далі найцікавіше – робота і оплата.

"Коли з’являється замовлення, я телефоную дівчатам, якщо вони десь гуляють, і вони повертаються. Мужчина сидить тут, – білявка показує на ліжко. – Дівчата виходять у коктейльних сукнях або в пеньюарах. Клієнт обирає і йде в душ. Після нього в душ іде дівчина".

Зустрічаються вони вже в кімнаті повністю без одягу. Спочатку дівчина робить класичний масаж, тоді починається еротичний боді усім тілом.

"Після цього масажистка доводить чоловіка до повної релаксації", – повідомляє жінка. (Вона, до речі, й сама не представилась і не поцікавилася, як звуть її співрозмовницю. Напевно, тут це не має значення).

За найдешевшу програму клієнт платить 800 грн. Масажистка робить класичний і еротичний боді-масаж, отримує 200 грн за годину. За 1000 грн клієнт може торкатися і цілувати дівчину всюди, крім губ і зони геніталій. За це вона має на 50 грн більше.

Програм є багато. Найдорожча – 8000 грн, ніч на виїзді. Однак білявка говорить, що стосовно цієї послуги чоловіків попереджають, що "робити масаж вісім годин фізично неможливо". За її словами, це можуть бути послуги ескорту абощо. І зазвичай це дозволяється лише постійним клієнтам.

Каже, в середньому за ніч салон відвідують 8-10 клієнтів. Але буває, що й один затримується на кілька годин. Чоловіки бувають різні. Можуть відмовитися піти в душ, хтось хоче зробити боляче, інші намагаються схилити до сексу.

"Але дівчатка натягують посмішку і пояснюють, що тут інші правила. Якщо їх порушити, масаж зупиняється", – стверджує білявка. І ще раз зауважує – жодного інтиму, мовляв, за порушення у дівчат можуть бути великі проблеми, включно з поліцією.

На запитання, чи є якась охорона для масажисток, каже, що всі тутешні дівчата – психологи.

Після кожного клієнта масажистка приймає душ і обробляє себе антисептиком. Однак за всю співбесіду жінка так і не спитала ані про якісь хвороби, ані про санітарну книжку. Віком теж не цікавилась. Натомість одразу запропонувала лишитись і спробувати…

На чергову спробу познайомитись і запитання "А ви адміністратор?" лиш посміхнулась: "Щось типу того".

На завершення співбесіди попередження: якщо таки вирішиш працювати, то треба дві ксерокопії паспорта, а ще підписати папір, що попереджена про недопустимість інтиму на роботі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: