fbpx

Легенди, скульптури, марципани: у Франківську нагородили переможців конкурсу "Екскурсія вихідного дня"

Суспільство 11:14, 19.12, 2017

На оперативній нараді у міського голови відзначили найкращі екскурсії Франківськом та їхніх авторів.

"Відбувся конкурс "Екскурсія вихідного дня". Сьогодні відзначаємо переможців й будемо максимально рекламувати їхні тури, щоб гості міста могли з приємністю згадувати про Івано-Франківськ", – зазначив навздогін конкурсу міський голова Руслан Марцінків.

Першим нагородили Романа Фабрику. Його музей "Від плуга до комп'ютера" єдиний такий в Україні та входить до п'ятірки найцікавіших музеїв нашої країни.

1

"Приходьте у музей! Тут на нараді багато людей, а в музеї не було, – каже пан Роман. – А музей входить у п’ятірку найкращих музеїв України. Це не я придумав, це в Києві так сказали".

Нагороди міського голови також отримали Світлана Галузь з екскурсією "Романтичний Івано-Франківськ", Наталія Сиван – "Етюди старого міста", Хритина Світик на екскурсії "Сакральний Франківськ" розповідає про історію храмів міста, Юлія Книгиницька проводить маршрутом "Легенди Станиславова". 

Вікторія Стасінчук в екскурсії "Стежинками їхніми підемо в майбутнє" проводить по маршруту про діячів культури, які віддали частинку свого життя місту. Уляна Палійчук у "Шедеврами, скульптурами Івано-Франківська" показує маршрут ковальськими скульптурами, Григорій Мельник "Казкова Долина" – веломаршрут.

Також нагороди отримали колективи авторів маршрутів "Станиславські марципани" та "Івано-Франківськ – місто Франкове", пише Репортер.

Як повідомив заступник міського голови Богдан Білик, автори найкращих маршрутів – ті, якими будуть користуватися туристи – до Дня міста отримають грошові премії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: