fbpx

"Лейбова гора" облаштувала в Івано-Франківську новорічно-різдвяний будиночок

Суспільство 17:27, 20.12, 2014

"Лейбова гора" облаштувала на площі Ринок в Івано-Франківську новорічно-різдвяний ярмарковий будиночок.

У ньому кухарі закладу щоденно протягом усіх новорічних і різдвяних свят готуватимуть свої фірмові страви і пригощатимуть ними мешканців та гостей міста.

У меню – традиційні угорські та українські страви: ковбаски по-дебреценськи, картопля по-селянськи, приймлена капуста, кров'янка, соління. З напоїв – запашний глінтвейн, карпатська настоянка, чай, кава. І усе за доступними цінами.

"Ми пропагуємо угорську кухню, бо "Лейбова гора" входить в Угорсько-Українську торгово-промислову палату і від самого початку взяла напрямок на угорсько-австрійську кухню. Це наша особливість. Тому на свята ми підготували для франківців меню, яке кожного дня пропонуємо гостям нашого ресторану. Це наші фірмові ковбаски, приймлена капуста, картопля по-селянськи та багато іншого. Просто сьогодні ми подаємо це дещо в іншій формі. Сподіваємося, що це сподобається, і щиро запрошуємо усіх у гості до нашого різдвяного будиночка",  розповідає шеф-кухар Наталія Германюк.

Також, як розповідає керівництво закладу, "Лейбова гора" намагається популяризувати на Прикарпатті західну традицію проведення ярмарків такого типу, а тому і вирішила долучитися до того почину, який цьогоріч започаткувала влада Івано-Франківська із організації різдвяного ярмарку у спеціалізованих будиночках.

"Ми не тільки хочемо показати, що це сьогодні, як ніколи раніше, на часі, але й демонструємо свою готовність долучатися до схожих фестивальних заходів, які з кожним роком повинні набувати все більшої популярності у місті",  говорять у "Лейбовій горі".

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: