fbpx

Ліфтинг шкіри та лікування целюліту

Здоров'я 19:52, 22.01, 2019

Жодній жінці не подобається спостерігати за тим, як її тіло починає проявляти ознаки целюліту. На жаль, проблема може спіткати не лише жінок середнього віку, але й молоденьких дівчаток. Поява неприємної мандаринової скоринки на шкірі дівчини зумовлена індивідуальними особливостями організму або ж змінами, котрі відбулись в його обмінних процесах.

Першочергово потрібно звернути увагу на жирообмін. Для того, аби зрозуміти, чи все добре з жиро обмінними процесами, варто відвідати професійного дерматолога та косметолога. Щоб записатись на прийом, переходьте за посиланням http://anacosmo.ua/meditsinskaya-kosmetologiya/bezoperacyonnaya-liposakcyya-i-podtyazhka-na-apparate-eksimia/ 

На сайті також можна знайти корисну інформацію щодо проявів целюліту, причин його появи та дієвих методів лікування.

ліфтинг шкіри

Чому виникає целюліт?

Насправді, причин появи неприємного апельсинового ефекту на шкірі більш, ніж достатньо. Наприклад, 6% чоловіків також страждають таким захворюванням, хоч для сильної половини людства це не є типовим. Цікавим фактом є й те, що целюліт нерідко трапляється у худорлявих дівчат, на відміну від поширеної думки, що хвороба буває лише у товстеньких. Вагітність з супутньою зміною обмінних процесів також призводить до появи неприємного ефекту. Навіть стрес та шкідливі звички негативно впливають на шкіру, і целюліт може стати їх наслідком. Отже, щоб визначити власні причини його появи та отримати поради фахівця щодо лікування, потрібно звернутись до косметолога.

Ліфтинг – найбільш дієвий спосіб повного усунення целюліту

Сучасні досягнення в області косметології подарували жінкам найкращу нагоду усунути неприємну мандаринову скоринку на шкірі раз і назавжди – радіоліфтинг. Це унікальна методика, котра об’єднує чотири напрямки: енергію радіочастот, інфрачервоного випромінювання, вакуумної методи та механічного масажу шкіри роликами. Об’єднавши в одному всі корисні для лікування способи, сучасна косметологія отримала найбільш ефективне процедурне лікування целюліту.

Як відбуваються сеанси радіоліфтингу?

Під час процедури пацієнт відчуває слабкий масаж на поверхні шкіри та розлите тепло у місці де працює спеціаліст. Отже, сам процес радіоліфтингу не є болісним та приносить задоволення. В залежності від призначення, для усунення целюліту та схуднення в певних ділянках тіла, потрібно пройти курс із 3-5процедур протягом тижня, а надалі за призначенням 1-2 рази протягом місяця.

Увага! Перш, ніж розпочати курс, проконсультуйтесь із лікарем, адже радіоліфтинг має протипоказання при деяких хронічних захворюваннях, наприклад, при діабеті.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: