fbpx

Лікар-психотерапевт, який приторговував наркотиками, чекатиме на вирок суду в СІЗО

Суспільство 14:01, 13.01, 2018

45-річний житель Тисменицького району, який працює приватним лікарем-психотерапевтом, паралельно з медичною практикою збував наркотичні засоби та психотропні речовини.

Нагадаємо, що 27 грудня минулого року під час санкціонованих обшуків у робочих кабінетах та за місцем проживання підозрюваного вилучено 43 тис. грн, які лікар виручив від збуту наркотичних та психотропних речовин. Також правоохоронці вилучили понад 30 таблеток лікарського препарату із вмістом психотропних речовин.
29 грудня 2017 року чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 1 ст. 320 (порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України.
Наразі зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомили у прес-службі обласної прокуратури.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: