fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Луценко робить з Вілкула "жертву режиму", щоб вивести його в спаринг-партнери Порошенка, – Дерев’янко. ВІДЕО

Луценко робить з Вілкула "жертву режиму", щоб вивести його в спаринг-партнери Порошенка, – Дерев’янко. ВІДЕО

Політика 17:20, 09.10, 2018

Заяви про зняття недоторканності з народних депутатів від Опозиційного блоку Дмитра Колєснікова та Олександра Вілкула – це не політичний тиск, а звичайний піар напередодні виборів.

Про це заявив один з лідерів РНС, кандидат в Президенти, народний депутат Юрій Дерев’янко в ефірі 4 каналу.

Він підкреслив, що прокуратура мала би почати працювати в перший рік після Революції Гідності стосовно осіб, про яких йдеться. "Це вже четвертий генпрокурор після Революції Гідності, якій палець об палець не вдарив, щоб покарати тих людей, які свого часу уособлювали режим Януковича і які сьогодні дуже комфортно себе почувають в залі Верховної Ради. Я тут не бачу ні Бойка, ні інших, які були стовпами Януковича і по яких величезна кількість питань", – заявив політик.

"Тому це не політичний тиск, а, швидше за все, піар Вілкула, коли напередодні президентських виборів Генеральна прокуратура підіграє йому, імітує цю бурхливу діяльність, яку треба було робити 3-4 роки назад", – сказав Дерев’янко.

Він додав, що зараз обличчя Вілкула висить на бордах по всій крані і на це витрачаються сотні мільйонів доларів.

"ГПУ робить із нього жертву режиму і хоче підіграти Вілкулу, для того щоб вивести його спаринг-партнером, якого Порошенко вважає для себе. Але я думаю, що це ніщо інше, як повна профанація", – підкреслив Дерев’янко.

Він додав, що давно виступає за скасування всієї депутатської недоторканності, щоб припинити спекуляції на цьому явищі.

Нагадаємо, Комітет з питань регламенту Верховної Ради ухвалив рішення рекомендувати парламенту розглянути подання Генпрокурора Юрія Луценка на зняття депутатської недоторканності з Олександра Вілкула.

Також Луценко у понеділок представив подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності члена фракції "Опозиційний блок" народного депутата Дмитра Колєснікова під час засідання Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради. 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: