fbpx

Ляшко з трибуни ВРУ закликав прикарпатців підтримати Анжелу Яровату на довиборах у окрузі №85

Політика 17:17, 15.07, 2016

Народний депутат України, лідер опозиційної фракції "Радикальної партії" Олег Ляшко з трибуни Верховної Ради закликав українців не голосувати 17 липня за провладних кандидатів, які підкуповують їх грошима, а підтримати кандидатів від "Радикальної партії".

"Коли вам за гроші хтось пропонує голосувати за кандидата від влади, пам’ятайте, що ви таким чином зміцнюєте коаліцію "панамських патріотів", яка буде підвищувати вам пенсійний вік, продавати землю, розпродувати державне майно, забирати в селян і робітників останні копійки", – сказав Олег Ляшко.

Він закликав жителів Волині, Чернігівщини, Дніпра, Івано-Франківщини, Луганщини, Полтавщини та Херсонщини не голосувати за кандидатів від влади та підтримати кандидатів від "Радикальної партії", зокрема у виборчому окрузі №85 Анжелу Яровату.

"Це достойні люди, які, прийшовши до парламенту, будуть в рядах опозиції відстоювати право громадян на достойне життя",  наголосив нардеп.

Він нагадав, що більше місяця "Радикальна партія" у парламенті  вимагає прийняття законів про зниження тарифів, здешевлення газу, розслідування корупції вищих посадових осіб держави включно з президентом України. Однак провладна коаліція вимоги опозиції ігнорує.

"Ми не дамо їм обкрадати людей, ми продовжимо далі боротися",  наголосив Ляшко.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: