fbpx

Люди вчинили самосуд над водієм маршрутки, який познущався над матір’ю загиблого воїна АТО. ВІДЕО

Суспільство 21:46, 28.10, 2017

Днями пасажири маршрутки покарали нахабного водія.

Відео опубліковано на YouTube-каналі "Sich Ukraine". 

"Активісти С14 та Спілки ветеранів війни з Росією провели рейд проти водія маршрутки, який образив матір загиблого бійця. Родичі загиблих солдатів мають право на пільговий проїзд. Хамло з-за руля сказало матері "Покажи мне, где он похоронен!" і вигнало жінку, бо "льготников и так двое". Автоперевізник "Кийтранс-2005" з міста Вишневе обіцяв звільнити водія і вибачитися перед матір'ю. Нікого не звільнили. Перед жінкою не вибачилися. Отже, покарали виродка ветерани АТО, а далі буде вибачатися "Кийтранс", – йдеться у підписі до відео.

Усім перевізникам відомо, що родичі загиблих солдатів мають право на пільговий проїзд. Але одного водія це не хвилювало, за що він і поплатився, пише Вечірній Київ. 

Але водій-хам просто так не відбувся. Небайдужі активісти та учасники Спілки ветеранів війни з Росією вирішили провчити чоловіка. Водія намагались дістати з його місця, аби поговорити, на що той наче прилипнув до сидіння та почав комусь телефонувати. Тож обурені учасники АТО покарали перевізника прямо у салоні.

До того ж, більшість киян підтримали такий самосуд та наголосили, що "таких виродків треба карати".

"БРАВО, за загиблого побратима та його матір навіть і мало, сподіваюсь буде на "БІС". Слава Нації", – коментує один з користувачів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: