fbpx

Люди звертаються, щоб фінансово підтримати акцію під Верховною Радою, – Дерев’янко. ВІДЕО

Політика 19:14, 25.10, 2017

Прості українці та дрібні бізнесмени висловлюють бажання допомогти фінансово та підтримати акцію протесту під Верховною Радою, яка розпочалась 17 жовтня.

Про це повідомив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ, народний депутат Юрій Дерев'янко в ефірі телеканалу ATR.
Він розповів, що після багатотисячного віча в неділю, коли правоохоронці блокували доставку звукової апаратури до сцени, до нього звертались люди із бажанням допомогти.
"Після віча в неділю до мене підходили люди, це кілька десятків людей, більше 20 точно, і запитували, як вони можуть допомогти, куди перерахувати кошти. Так, дійсно, треба купити дрова, продукти харчування. У нас був період, коли людей було більше, ніж необхідних наметів",  розповів Дерев'янко.
За його словами, організатори акції домовились оприлюднити рахунок та інформацію, скільки коштів туди надходить і на що вони витрачаються.
"Були дрібні підприємців, які зголосились допомогти. Хтось дав палатку, хтось купив палатку. Я бачив, що є таке бажання, перші якісь кошти почали надходити. Є кілька дрібних підприємців, які дають продукти, які мають ресторани, так само підвозять їжу. Хтось погодився кілька середніх мікроавтобусів дров підвезти. Тому ми раді будь-якій допомозі", – підкреслив депутат.
Він додав, що зараз, коли влада намагається дискредитувати і згорнути мирну акцію під парламентом, будь-яка допомога на вагу золота.
 
Нагадаємо, акція біля Верховної Ради триває з 17 жовтня. Учасники протесту висунули владі три вимоги: зняття депутатської недоторканності, нове виборче законодавство та створення антикорупційного суду. Юрій Дерев'янко вважає, що четвертою вимогою має стати ухвалення закону про імпічмент Президента.
 

 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: