fbpx

Люстрація Кавацюка лише початок – "Правий сектор" збирається продовжити сміттєву люстрацію в області

Суспільство 15:35, 09.04, 2015

Очількик Івано-Франківського обласного осередку "Правий сектор" Василь Абрамів назвав прізвища регіоналів та чиновників-корупціонерів, які "засиділись" у своїх кабінетах на Івано-Франківщині.

За словами Василя Абраміва, незабаром "привіт" від "Правого сектору" буде передано начальнику головного управління СЕС в оласті Михайлу Яворському, його сину, який займає посаду заступника головного лікаря обласної лікарні, начальнику департаменту охорони здоров’я ОДА Роману Мельнику, директору ОДТРК "Карпати" Володимиру Приймаку, депутату облради від ПР Богдану Гдичинському, судді Окружного адміністративного суду Петру Черепію та багатьом іншим "їхнім колегам" у місті та області.

Командир 4-го запасного батальйону ДУК-ПС Віктор Тихенький відзначив, що "Правий сектор" не зупиниться, поки не доведе свою справу до кінця.

"Продовження буде ще цікавіше, ми прийдемо в кожен кабінет. У нас є списки. Цим ми не обмежимося – говорить Тихенький, –  бо за рік Майдану змін у Франківську не відбулося. Революція пройшла, а гідності нема, ми будемо іти до кінця".

Нагадаємо, сьогодні активісти  "Правого сектору" силоміць виволокли з кабінету начальника Головного управління юстиції в Івано-Франківській області Василя Кавацюка і вкинули до сміттєвого контейнера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: