fbpx

Махрові тканини та вироби

Суспільство 13:47, 15.03, 2019

Вироби з махрових тканин сьогодні дуже популярні. Візьмемо для прикладу хоча б махрові рушники та халати, які можна побачити чи не в кожній оселі. Але незважаючи на те, що виготовлення виробів з махрових тканин досягло свого максимуму, нерідко можна натрапити на підробки.

Тому купувати махрові вироби варто лише в перевірених магазинах, які мають хорошу репутацію.

1

Що таке махрова тканина і які її властивості

Для будь-якої махрової тканини характерна ворсиста структура. Завдяки великій кількості петель її нитки мають здатність добре вбирати в себе вологу, таким чином шкіра людини швидко стає сухою.

Виготовляється махрова тканина із використанням мінімальної кількості синтетичних волокон, тому махрові вироби не викликають алергії. Не варто забувати про теплозберігаючі та масажні властивості махрової тканини.

 

На що звернути увагу при виборі виробів з махрової тканини

Придбати якісний махровий халат або рушник не так просто, як здається на перший погляд.  Зіштовхнувшись з підробкою, ми помічаємо, що вже після першого прання такі вироби втрачають свою форму. Тому, купуючи махрові речі, варто врахувати такі нюанси:

  • Щільність тканини. Зазвичай виробник вказує щільність тканини на етикетці. Що вищий показник щільності – то кращої якості махрова тканина. Вироби з високою щільністю тканини добре вбиратимуть в себе вологу.
  • Довжина ворсу. Не варто обирати вироби з дуже довгим або занадто коротким ворсорм. Найбільш оптимальною є середня величина ворсу в межах п'яти міліметрів.

 

Обираємо якісні махрові вироби: де придбати

Придбати махрові вироби високої якості можна в інтернет-магазині Barbatextile.ua. Тут ви неодмінно підберете для себе комплект красивих рушників або інших махрових виробів сучасного дизайну. Махрові полотенця, які пропонує компанія Barbatextile, стануть незамінними під час виконання різних гігієнічних процедур, відвідувань сауни та басейну, для відпочинку на пляжі тощо.

У вас є можливість придбати махрові вироби як вроздріб так і оптом, з доставкою по території України. Зробити замовлення на сайті дуже просто. Зручне меню дозволяє з легкістю обрати товар необхідних параметрів. Якщо у вас виникли будь-які запитання з приводу замовлення – скористайтесь допомогою консультантів магазину, замовивши зворотний дзвінок на сайті.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: