fbpx

Марія Рудик посприяла покращенню матеріально-технічної бази двох шкіл на Богородчанщині

Політика 13:31, 11.09, 2018

Зусиллями депутата Івано-Франківської обласної ради від фракції "ВОЛЯ", партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Марії Рудик відтепер Богородчанська школа №1 матиме новенький телевізор, а школа в с. Порогів – комплект парт.

Марія Рудик каже, що для придбання телевізора виділила кошти з депутатського фонду, а закупівлю парт для Порогівської ЗОШ, за її пропозицією, здійснено за рахунок коштів обласної програми Департаменту освіти.

"Заклади освіти на Богородчанщині, як і в цілій області, потребують модернізації. Нова школа передбачає, що діти навчатимуться по-іншому, а  для цього необхідно виділяти значні кошти. Адже програма повинна сприяти всебічному розвитку особистості, що, в свою чергу, потребує забезпечення значною матеріально-технічною базою", – говорить Рудик. 

Депутат розповідає, що нещодавно з обласного бюджету було спрямовано 353 тис. грн на придбання ноутбуків, планшетів та копіювальної техніки для учнів молодшої школи на Богородчанщині. І більш як 700 тис. з районного бюджету також виділили на закупівлю комп’ютерної техніки. Однак з 26 шкіл забезпечили лише 13.

"Мене здивував цей факт. Я направила звернення до відділу освіти. Однак мені так і не вказали, що саме входить в комплекти, якої марки техніка і яка вартість кожної одиниці", – розповідає Рудик.

Відзначимо, що подарунок для дошкільнят в с.Дзвиняч, що в Богородчанському районі, зробив і народний депутат України, один із лідерів "РУХУ НОВИХ СИЛ" Юрій Дерев’янко. Відтепер вони також матимуть новий телевізор у своєму садочку.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: