fbpx

Марш за народний імпічмент стартував у Києві. ФОТО

Політика 13:04, 03.12, 2017

У ці хвилини у Києві від парку Шевченка стартував Марш за народний імпічмент. До нього долучилися сотні активістів з різних куточків України.

"Іванофранківці приїхали до Києва, аби висловити свою позицію щодо дій президента. Вимагаємо прийняття закону про імпічмент. Як єдиного не революційного шляху зміни влади у країні. Порошенко багато обіцяв, коли йшов у президенти, але жодна обіцянка так і не виконана. Ми йдем до адміністрації президента з вимогою: "не вмієш виконувати обіцянки – склади свої повноваження". АТО за три дні так і не завершилася, вбивць Героїв Майдану теж не покарали. Корупція процвітає в державі. Три речі, які сьогодні найбільше хвилюють суспільство, ветеранів АТО, рідних загиблих на Майдані", – каже координатор партії "РУХ НОВИХ СИЛ" в Івано-Франківській області Тетяна Пришляк.

"Я тут з вимогою прийняття процедури імпічменту президента. Як на мене, це цілком нормальна вимога, адже якщо ми вимагаємо зняття депутатської недоторканності, то для того, щоб президент не зловживав цим правом і не переслідував опозиційних депутатів, потрібен механізм впливу на президента. Це сьогодні і моя вимога, і вимога всіх цих людей, які прийшли. Сьогоднішня зустріч нагадує початок акції "Україна без Кучми". Вона теж стартувала від пам'ятника Шевченка. На той час її теж критикували, мовляв, люди не підтримують цієї ідеї. Але це був перший крок, який завершився Помаранчевою революцією. Я маю сподівання, що сьогоднішня подія буде першою сходинкою до відчутних змін у державі", – впевнений активіст.

"Можливо, це і є той момент, коли можна щось змінити, просто мовчати, звичайно, не можна. Якщо зараз виходити і показувати свою позицію, я думаю, ми зможемо змінити цю систему", – переконує Назар, активіст зі Львова.

На равах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: