fbpx

Марцінків анонсував угоду про співпрацю з Чернієвом – селян обіцяють возити у великих автобусах

Суспільство 21:02, 08.02, 2019

"Франківськ збирає друзів", – так міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків називає переговори з довколишніми селами про перспективне об'єднання в ОТГ.

Нагадаємо, Марцінків їздив у Добровляни – агітувати селян до ОТГ з Франківськом

Перемовини про можливе об’єднання в ОТГ міський голова Руслан Марцінків підкріплює угодами про співпрацю. В таких угодах місто гарантує селам фінансову підтримку чи певні преференції, залежно від їхніх потреб. 

"Черніїв готовий говорити про об'єднання",  повідомив на своїй сторінці у мережі мер Франківська. 

"Франківськ збирає друзів. Ще одне село, яке має межу з містом, готове підписувати угоду про співпрацю. Мова про Черніїв. Місто теж готове працювати в цьому напрямку та допомогти у вирішенні болючого для села питання – транспортного сполучення з містом", – зазначив Марцінків.

Мер каже, що місто готове організувати до села один з наступних маршрутів зі зручним великогабаритним транспортом. 

Нагадаємо, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків зустрівся з мешканцями села Колодіївка і підписав угоду про співпрацю на мільйон гривень. 

КУРС писав, що Івано-Франківську ОТГ маюь увійти 16 навколишніх сіл. Згодом міська влада Тисмениці висловилася про бажання приєднатися до Івано-Франківська. У липні минулого року міські голови Івано-Франківська Руслан Марцінків та Тисмениці Степан Сворак обговорили можливе територіальне об’єднання міст.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: