fbpx

Марцінків дав завдання ФК "Прикарпаття" – вийти у десятку найкращих команд Першої ліги

Спорт 18:19, 13.07, 2018

Про підготовку та перший поєдинок ФК "Прикарпаття" у Першій лізі Чемпіонату України, новостворений благодійний фонд для підтримки місцевої команди та готовність гравців поговорили сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську.

Участь у прес-конференції взяли міський голова Руслан Марцінків, заступник голови ОДА Ярослав Паранюк, заступник голови обласної ради Сергій Басараб, очільник МФК "Прикарпаття" Василь Ольшанецький, головний тренер команди Володимир Ковалюк, бомбардир Ігор Худоб’як та голова БФ "Прикарпаття" Олег Кучкуда.

Міський голова Руслан Марцінків наголосив, що зі стартом Першої ліги команда приймає серйозний виклик, адже серед суперників – дуже сильні команди, інформує прес-служба МВК.

За словами мера, завдання-мінімум для ФК "Прикарпаття" – вийти у десятку найкращих команд за підсумками матчів. Для того, щоб реалізувати та гідно прийняти цей виклик, потрібна чимала фінансова підтримка.

"Усі ми розуміємо, що новий старт потребує зовсім інших витрат. Але важливо, щоб місцевий футбол розвивався в комплексі – від дитячих команд – до професійних. Дякую обласній раді та адміністрації за спільне розуміння важливого завдання та фінансову підтримку клубу",  підкреслив Марцінків.

Ярослав Паранюк та Сергій Басараб запевнили, що й надалі можна буде розраховувати на підтримку з боку обласної влади, адже ФК "Прикарпаття" представляє честь не лише виключно міста, але й області.

Для того, щоб забезпечити команду, створили благодійний фонд "Прикарпаття". Його мета – акумулювати кошти на розвиток Команди рідного краю.

"Фонд існує близько двох місяців. Ідея створення його зародилася ще коли команда завершувала Другу лігу. Важливо, щоб до фонду долучалися місцеві підприємці, звичайні фанати та ті, кому не байдужа доля футболу",  пояснив голова новоствореного фонду Олег Кучкуда.

Головний тренер ФК "Прикарпаття" Володимир Ковалюк наголосив, що зараз активно працюють над нарощенням потужностей команди, та закликав вболівальників долучитися до підтримки команди:

"Кожен придбаний абонемент, квиток на відвідування гри – це вже вклад у розвиток футболу".

Тож запрошують усіх на перший домашній матч у Першій лізі, який відбудеться 20 липня (у п’ятницю) на стадіоні "Рух" о 18.00.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: