fbpx

Марцінків доручив показово демонтувати МАФи на Вічевому майдані та "стометрівці"

Суспільство 08:56, 08.08, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків обурений незаконним розміщенням МАФів на Вічевому майдані та вулиці Незалежності.

Сьогодні під час оперативної наради Руслан Марцінків доручив начальнику департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайлові Смушаку демонтувати МАФи на вулиці Незалежності і Вічевому майдані, а також поцікавився, хто надав дозвіл, оскільки розміщення МАФів там заборонене.

"Демонтувати, причому показово", – наголосив мер.

Він доручив зробити це негайно і розірвати договір. Рішення про демонтаж МАФів ухвалять на засіданні виконавчого комітету у четвер.

Пізніше міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у мережі Фейсбук повідомив, що МАФи, які будуть демонтовувати це возики для продажу морозива, які "перетворилися" у МАФи.

"Прогулювався у неділю Вічевим майданом та Стометрівкою. За тиждень возики для продажу морозива перетворився у МАФ. Це неприпустимо. Якщо ми дали дозвіл на продаж морозива, це не означає, що там можна поставити МАФ. Ми нікому не даємо дозвіл на МАФи на Вічевому й вул. Незалежності" – написав Марцінків.

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: