fbpx

Марцінків хоче з Галицького району привезти людей, які б до Великодня прибрали Франківськ

Суспільство 19:16, 04.04, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків незадоволений тим, як комунальники прибирають місто, та шукатиме їм підмогу у Галицькому районі.

"Великдень "на носі", а чистотою нашого міста я не задоволений! Ситуація вимагає жорсткого контролю. Так, я розумію, що прибиральників не вистачає. Але для того ми тут, щоб цю проблему вирішити, а не нарікати на обставини. Зараз обговорюємо ідею безкоштовного доїзду на роботу до Івано-Франківська працівників з Галицького району. Якщо наші мешканці не зголошуються на роботу за 5 тис. грн, будемо шукати людей у селах. Гадаю, знайдуться працівники, які не проти заробити", – написав Марцінків у Фейсбуці.

За його словами, у місті бракує як мінімум 100 прибиральників.

"Словом, до Великодня ми мусимо привести Івано-Франківськ у порядок і підтримувати чистоту надалі",  міркує міський голова.

Він також анонсує ще одну толоку за участі представників будинкових комітетів та ОСББ.

"Вони звернулись з проханням допомогти з озелененням дворів. Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою надасть кущі та дерева, які висадимо на прибудинкових територіях. У четвер особисто проконтролюю якість прибирання, а в п‘ятницю зберемо прес-конференцію, щоб разом зі ЗМІ та громадськістю поговорити про результати нашої роботи з комунальниками",  підсумував Марцінків.

Нагадаємо, 1 квітня в Івано-Франківську відбулася загальноміська толока. Міські чиновники розпочали її з вулиці Низової, де висадили двадцять дерев двох видів – тюльпанові та оцтові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: