fbpx

Марцінків нарікає на вандалів, які понищили бетонні шахові столи. ФОТО

Суспільство 11:36, 11.05, 2018

Сьогодні зранку міський голова Івано-Франківська провів традиційний огляд міста. Цього разу мер перевірив район вулиць Івана Павла ІІ - Паркова.

Результатами перевірки Руслан Марцінків поділився у Фейсбук. 

"Маємо багато планів на цей мікрорайон. З найбільших – вже скоро розпочнуться роботи щодо будівництва дитячого майданчика зі штучним покриттям на вулиці Івасюка, 46. Також у планах  ремонт великого двору на вулиці Івасюка, 28-30. А в перспективі й ремонт вулиці Івана Павла ІІ. Окрім того, перевірили садові перевезення  нарікань суттєвих немає",  написав Марцінків.

За результатами перевірки мер дав доручення виконавцю перекласти бруківку, яка просіла біля будинку 22. Також інспекція з безпеки руху має вивчити можливість встановлення лежачого поліцейського біля найбільшої школи в області  №22.
 
Також міського голову прикро вразила ситуація з майданчиком "Фортеця".
 
"Якщо до підрядника багато питань, то він все переробить за власний кошт. Та дуже шкода шахматних столів. Сьогодні оглядали майданчик, один з бетонних(!) столів був перевернутим, а інший  просто розбитим. Маю лише одне питання  навіщо?"  написав міський голова.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: