fbpx

Марцінків не прийшов на суд – знову у лікарні

Політика 14:30, 16.03, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків удруге подав клопотання до суду про те, що він перебуває на стаціонарному лікуванні.

Нагадаємо, Руслан Марцінків притягується до відповідальності за корупційне правопорушення, за яке передбачена адміністративна відповідальність.

Нещодавно він придбав новий автомобіль "Skoda Octavia" 2016 року випуску за 468 742 гривень, про що згідно із вимогами закону "Про запобігання корупції" повинен був повідомити НАЗК. Однак Марцінків цього не зробив, за що передбачене адміністративне покарання. 

На засідання прийшли однопартійці міського голови від ВО "Свобода" Роман Онуфріїв, Ігор Шевчук, Мар’ян Вагилевич, Віталій Бурко, Сергій Абрам’як, Василь Попович.

Сам Марцінків передав довідку, що перебуває на лікуванні у Центральній міській клінічній лікарні, та просив перенести засідання. Ще вчора Марцінків головував на сесії міськради.

Наступне засідання відбудеться 19 квітня о 14:00. 

Як писав КУРС, на попередньому засіданні, 3 березня, Марцінків теж раптово зліг у лікарню. Однак видужав вже того самого дня, щоб взяти участь у щоп’ятничному прямому ефірі у ТРК "РАІ".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: