fbpx

Марцінків обіцяє забрати з Хоткевича стихійний ринок, а для продавців облаштувати торгові ряди

Суспільство 14:07, 20.10, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вдосвіта перевірив санітарний стан міста. Цього разу зосередились на одному з найпроблемніших районів – вулицях Хоткевича, Молодіжна. Як завжди, перевірили якість прибирання, вивезення сміття, громадський транспорт, стан відновлення розкопок.

До рейду вулицями та дворами приєднались також керівники структурних підрозділів МВК та комунальних підприємств, інформує прес-служба МВК.

"Проблем у цьому районі чимало, адже часто прибиральники забувають заглядати у двори бетонних нетрів. Хоча разом з тим приємно було бачити, як міняється загальна картина вулиці, як двір за двором у цій частині міста стає кращим. На основні недоліки вказав на місці відповідальним сторонам. Це має колосальний ефект, адже усі недопрацювання видно і їх не прикриєш ніякою відпискою", – зазначив Руслан Марцінків.

Та додав, що до сполучення громадського транспорту на вул. Хоткевича особливих претензій у людей немає. Однією з головних проблем мікрорайону залишається стихійний ринок, де серед іншого чимало незаконних МАФів. Тому в ході інспекції з’явилось рішення облаштувати торгові ряди за прикладом тих, що на БАМі.

"Ми не заперечуємо торгівлю, адже часто це єдиний шанс для людей прогодувати родини. Проте торгівля повинна бути цивілізованою, законною і здійснюватись у спеціально відведених місцях", – підкреслив міський голова.

Що стосується прибирання, то тут також не без проблем. Заступник директора КП "Муніципальна дорожня компанія" Володимир Юсипів зауважив, що робітничих кадрів на підприємстві вкрай не вистачає. Адже при необхідності 160 осіб зараз працюють лише 50. Тому намагаються усіма силами прибирати місто якісно, хоч обставини часто не на їхньому боці. Тому на комунальному підприємстві з нетерпінням чекають заплановану технічну підмогу для людських рук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: