fbpx

Марцінків опинився у середині рейтингу популярних мерів України у facebook

Суспільство 13:18, 12.07, 2016

Ресурс Digitalpolitics.club визначив рейтинг популярності міських голів обласних центрів України у соцмережі facebook.

Практично всі керівники обласних центрів ведуть активне життя у facebook. Своїми силами, силами своїх помічників і прес-служб – не важливо, головне, що люди, яким довірили керувати регіональними центрами, намагаються бути відкритими для звичайних громадян, пише КУРС із посиланням на Digitalpolitics.club.

"Не у всіх, правда, виходить, але це поки… Ми знайшли і порівняли акаунти всіх мерів обласних центрів (крім Луганська і Донецька зі зрозумілих причин). Єдиний міський голова, якого ми не змогли знайти,  керівник Полтави Олександр Мамай",  пише видання.

Перемогу здобув мер Дніпра Борис Філатов. Він вже давно став одним з найпопулярніших блогерів України і є, на суб'єктивну думку видання, наочним прикладом успішної передвиборчої кампанії у facebook. Програвши в першому турі виборів на посаду мера Дніпра, він зумів виграти другий тур  і багато в чому завдяки грамотній і насиченій активності в Інтернеті, значення якої недооцінив його суперник Олександр Вілкул. Дуже здивував мер Чернівців Олексій Каспрук. Голова найменшого обласного центру з менш ніж 40 000 активних користувачів facebook у місяць зумів залучити на свої сторінки понад 10 000 чернівчан.

Мер Франківська Руслан Марцінків посів 11-те місце та, за даними рейтингу, має 6418 підписників.

Як писав КУРС, троє обранців від Прикарпаття потрапило до рейтингу найбільш популярних депутатів у Facebook 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: