fbpx

Марцінків отримав орден Святого Апостола Андрія Первозванного І ступеня. ФОТО

Суспільство 18:55, 14.10, 2018

У кафедральному соборі Покрови Пресвятої Богородиці, більше знаному в Івано-Франківську як "голуба церква", сьогодні відбулося храмове свято.

Про це написав на своїй сторінці у соцмеежі facebook міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Він подякував парафіянам храму за спільну молитву.

"Й приємною несподіванкою та великою честю стало для мене отримати з рук Митрополита Галицького Андрія орден Святого Апостола Андрія Первозванного І ступеня", – додав мер.

Нагадаємо, сьогодні, 14 жовтня, в Україні відзначається свято Покрови та День українського козацтва та УПА. З 2014 року указом Президента України Петра Порошенка на свято Покрови призначено День захисника України. З цієї наоди в Івано-Франківську відбувся ряд заходів. 

На Вічевому майдані вихованці Прикарпатського військово-спортивного ліцею урочисто склали присягу. А на площі біля пам'ятника Івану Франку розгорнули виставку військової техніки. Крім цього, День захисника України відзначили ходою ветеранів, панахидою та фестивалем патріотичної пісні.

Нагадаємо, 14 жовтня 2018 року набрали чинності зміни до деяких законів України щодо вітання "Слава Україні! – Героям слава!"

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: