fbpx

Марцінків представив колективу Локомотиворемонтного заводу майбутнього директора

Суспільство 07:02, 05.10, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків зустрівся з колективом Локомотиворемонтного заводу і представив Руслана Терешка, якого збирається призначити директором.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"У людей багато питань, на які я поки що не можу дати відповіді. Міська рада переказала кошти за купівлю підприємства, але не можемо стати власниками, взяти його на баланс, адже для цього потрібен висновок Антимонопольного комітету. Але тут справа й зупинилася, адже цього висновку нам не дають. Справа висить у повітрі", – написав Марцінків.

Також він зазначив, що вже звернувся до Президента України та Прем'єр-міністра, щоб уникнути зайвої соціальної напруги. Адже найбільше працівників турбує, що їм три місяці не виплачують заробітну плату. 

"Коли завод стане власністю міста, ми знайдемо шляхи погасити борги. Звісно, не відразу все. Але всі заборгованості ми виплатимо. Дякую колективу за розуміння того, що лише разом ми зможемо довести справу до кінця. За їхні звернення до вищого керівництва щодо ситуації на заводі. Від початку ніхто не вірив, що міська рада зможе боротися за завод. Але ми змогли й доведемо справу до кінця",  додав Руслан Марцінків. 

Також Руслан Марцінків представив колективу людину, яку висуватиме на керівника заводу, – Руслана Терешка.

"Він має досвід у керівництві схожими підприємствами, розуміє специфіку роботи, тож стане чудовим керівником для нашого заводу", – зазначив Руслан Марцінків.

Також він вручив працівникам подяки та грамоти з нагоди Дня машинобудівника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: