fbpx

Марцінків просить ОДА і облраду підтримати передачу аеропорту в комунальну власність міста

Економіка 10:28, 18.07, 2017

​Відповідне звернення до керівництва ІФОДА та обласної ради міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків оголосив сьогодні на позачерговій сесії міської ради.

Місто має намір прийняти аеропорт у комунальну власність, заявив Руслан Марцінків.

"Динаміка розвитку залежить від якісного транспортного сполучення, у тому числі авіа. Ми маємо шанс стати справжньою брамою до Карпат. Ми стаємо привабливішими для туристів. Ми зацікавлені у тому, щоб аеропорт розвивався. Те, що летовище у концесії, фактично у приватній власності, не дало бажаного ефекту, а лише погіршило стан аеропорту. Теперішній власник не виконує умови договору, це призводить до того, що компанії ідуть з Івано-Франківська, зокрема "Турецькі авіалінії". Якщо не почати його відновлювати зараз, то це може призвести до продажу його за безцінь. Звертаємося з проханням підтримати нашу пропозицію і прийняти аеропорт у спільну міську і обласну власність", – заявив на сесії Марцінків.

Нагадаємо, міжнародний аеропорт "Івано-Франківськ" перебуває в концесії у ТОВ "Скорзонера", наближеній до нардепа Олександра Шевченка. У самій компанії неодноразово заявляли, що саме завдяки їхнім зусиллям вдалося зберегти аеропорт і його статус міжнародного попри постійні перешкоди, які чинить місцева влада. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: