fbpx

Марцінків скликає позачергову сесію міськради, аби знову спробувати придбати Локомотиворемонтний завод

Суспільство 15:33, 12.07, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження "Про скликання позачергової 14 сесії міської ради сьомого скликання" на 18 липня 2017 року.

На обговорення сесії винесуть одне питання: Про участь у конкурсі з повторного продажу пакету акцій ПрАТ "Івано-Франківський локомотиворемонтний завод".

На сесію також запрошують депутатів Верховної Ради України, депутатів обласної ради, обраних від міста, членів виконавчого комітету міської ради, начальників відділів та управлінь, служб виконкому, сільських голів, керівників підприємств, установ, організацій міста.

Нагадаємо, на аукціоні 6 липня Івано-Франківська міська рада не змогла придбати Локомотиворемонтний завод.

Як повідомляв КУРС, на позачерговій сесії міської ради Івано-Франківська голосами промерівських фракцій "Свободи" і "Батьківщини" прийняли рішення про участь міста в аукціоні на придбання Івано-Франківського локомотиворемонтного заводуЗ цього приводу генеральний директор ПрАТ "Івано-Франківський локомотиворемонтний завод" Олег Сирота поширив відкритого листа до Руслана Марцінківа, в якому звинуватив мера у безвідповідальності та маніпуляціях.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: