fbpx

Марцінків відмовився відкрити, хто фінансує його СМС-розсилки: боїться, щоб ним не зацікавилися правоохоронці

Суспільство 14:26, 25.05, 2018

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків запевнив, що СМС-розсилка мешканцям обласного центру про його ефіри на місцевих каналах є офіційною послугою мобільних операторів, однак хто оплачує її, не розповів.

По це він заявив в ефірі ТРК "Вежа".

Жителі Івано-Франківська регулярно отримують СМС-повідомлення про ефіри Руслана Марцінківа на місцевих каналах, а також про заходи за його участю. Відповідаючи на запитання, як відписатися від розсилки, мер сказав, що не знає, оскільки цю послугу нібито надають мобільні оператори.

"Це офіційна послуга від того чи іншого оператора. Тобто є номери, ми не знаємо, кому вони належать, просто є розсилка. Я думаю, що сьогодні це використовують дуже багато структур", – сказав міський голова.

Втім, на запитання, з яких коштів  фінансується СМС- розсилка, Марцінків відповідати відмовився.

"Я не хочу відповідати на деякі питання. В мене були такі питання по інших речах, потім зразу йде запит в правоохоронні органи. Тому що "доброзичливців" є дуже багато",  відрізав Марцінків.

1

Як писав КУРС, у річному звіті за 2017 рік "Свобода" не показала, хто й скільки платить у Франківську не тільки за СМС-розсилки, а й за партійні біл-борди та агітаційні намети.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: