fbpx

Марцінків заперечив, що він кум новопризначеного головлікаря міського перинатального центру

Суспільство 11:22, 07.11, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що не перебуває у кумівських стосунках з новопризначеним головлікарем міського перинатального центру Сергієм Стефанком.

Як повідомляв КУРС, сьогодні на оперативній нараді Руслан Марцінків представив нового головного лікаря міського перинатального центру. Ним за результатами конкурсу, оголошеного 30 жовтня, став екс-депутат міської ради від "Свободи" Сергій Стефанко

Ще в липні цього року головлікар перинатального центру Михайло Прудніков повідомляв, що міський голова намагається усунути його з посади і просуває на посаду Стефанка. Прудніков заявив, що Стефанко  кум Марцінківа. Тоді заяву головлікаря Марцінків не спростовував.

Сьогодні, після офіційного оголошення Стефанка переможцем конкурсу, Марцінків написав на власній сторінці у Facebook, що їх із Стефанком нічого не поєднує. 

"Нащо писати брехню? Бо так цікавіше, відповіла журналістка! Етики журналістських стандартів не існує для певних видань! Офіційно заявляю, що я не перебуваю в кумівських стосунках з Стефанком! Але це з сфери Ваша дочка ку..а, в мене немає дочки, то йди розкажи це людям?! Головне, що їм і не соромно поширювати брехню!"  написав Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: