fbpx

Марцінків запропонував організаторам Porto Franko передати виручені кошти на ремонт Палацу Потоцьких

Культура 16:39, 07.06, 2018

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків запропонував організаторам міжнародного фестивалю Porto Franko передати виручені кошти на ремонт Палацу Потоцьких.

Сьогодні члени виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради підтримали проект рішення про проведення міжнародного фестивалю Porto Franko в Івано-Франківську.
Співорганізатор фестивалю та директор КП "Простір Інноваційних Креацій "Палац" Володимир Гайдар розповів, що сьогодні в Івано-Франківськ привезуть літак АН-2 і частково буде перекрита дорога на невеличкій ділянці вулиці Незалежності від Лепкого до Бандери у період театралізованої зустрічі літака.
Також він сказав, що, окрім заходів безпеки, прописаних у проекті рішення, Porto Franko залучає приватну охоронну фірму для охорони локацій.
"Незважаючи на політичні баталії, ми фестиваль підтримуємо. Це буде важливо для міста. Місто  понад усе!"  сказав Руслан Марцінків.
Як писав КУРС, з 13 по 17 червня 2018 року Івано-Франківськ перетвориться на футуристичний центр сучасного мистецтва. Фестиваль PORTO FRANKO прийме "мистецькі повітряні лайнери" з Відня та Мюнхена, Брюсселя, Парижа та Вільнюса: цього року місто перетворять у повітряний порт.
PORTO FRANKO розпочнеться з аеродинамічної інсталяції, лайф-електроніки та сучасної поезії "take-off": уперше музика та світлове шоу поєднаються зі звучаннями наживо авіаційних моторів та голосами диспетчерів аеропортів з усього світу.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: