fbpx

Марцінків запрошує франківців обговорити проект "Бюджет участі - 2018"

Економіка 10:12, 01.03, 2018

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків запрошує франківців на зустріч з приводу цьогорічного Бюджету участі. Зустріч відбудеться у суботу, 3 березня, о 10.00 в 311 кабінеті Івано-Франківської міської ради.

Про це Руслан Марцінків повідомив на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці. 

"Чекаємо всіх тих, хто вже брав участь у програмі, і тих, хто лише планує це робити. Розповімо про цьогорічні зміни та обміняємося думками щодо можливостей у нашому місті. Приходьте, чекаємо на кожного", – написав Марцінків.

Як писав КУРС, у 2018 році бюджет проекту збільшили до 2,5 млн гривень.

На сайті проекту інформують, що прийом заявок для участі у програмі "Бюджет участі" розпочинають уже 5 березня. Тож на зустірчі за два дні до цього франківців поінформують про наступні етапи та теми для проектів конкурсу. 

Для того щоб подати проект потрібно заповнити анкету, електронний варіант якої є у розділі "Подати проект".

Після чого слід зібрати підписи однодумців (для маленького проекту – 15 підписів, для великого – 50). Та додати до анкети кошторис робіт, які будуть виконані й подавати в електронному варіанті на пошту bu.if2016@gmail.com скановані оригінали документів, або ж принести особисто у відділ патронатної служби ( вул.Грушевського 21, каб. 312).

Проекти прийматимуться до 5 квітня включно. Далі – перевірка експертною групою та голосування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: