fbpx

Марина Порошенко привезла до Івано-Франківська "Книгу миру". ФОТО

Політика 14:54, 20.10, 2016

Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала в Івано-Франківську ЗОШ №17 – перша леді представила національний проект "Книга миру".

Марина Порошенко відвідала інклюзивну школу №17, де разом з дітьми учасників АТО заповнила сторінки "Книги миру". Разом з нею діти вклеїли сімейні фото в цю книгу та написали в книзі побажання миру для України.

"Сьогодні український народ змушений захищати цілісність держави, виборювати незалежність та самостійно обирати шлях у майбутнє. Я вдячна всім нашим захисникам, завдяки їх мужності й звитязі українська нація може жити на рідній землі", – сказала Марина Порошенко.

Марина Порошенко поспілкувалася з учасниками гуртка "Умілі ручки", які виготовляють паперових птахів миру. Разом з дітками перша леді робила обереги-орігамі.

Також перша леді поспілкувалась з педагогами щодо перспектив і темпів розвитку інклюзивної освіти в навчальних закладах. (Інклюзивна освіта – гнучка індивідуалізована система навчання дітей з особливостями психофізичного розвитку в умовах масової загальноосвітньої школи за місцем проживання. Навчання відбувається за індивідуальними навчальними планами та забезпечується медико-соціальним та психолого-педагогічним супроводом).

Інклюзивну освіту в цій школі запроваджено в 2013. Тут вчаться три дитини з обмеженими можливостями та двоє за індивідуальною програмою. Загалом в області цього року інклюзивно навчаються 59 дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: