fbpx

Масове вбивство в Микуличині вчинила жінка з окультних мотивів, – прокуратура

Суспільство 11:37, 30.04, 2015

Слідство в кримінальному провадженні за фактом вбивства 5 осіб у Микуличині завершено. Прокуратура вважає винною жінку.

Про це на брифінгу повідомив обласний прокурор Ігор Настасяк.

Нагадаємо, 16 грудня в лісовому масиві поблизу села Микуличин Яремчанської міської ради (на участку Копчин) було знайдено тіла п’ятьох осіб: 26-річної жительки Чернівецької області Тетяни Власюк, її трьох дітей (двох хлопчиків і дівчинки, їх вік 2, 4 та 6 років) і співмешканця. Всі п'ятеро були вбиті пострілами в голову, імовірно, з мисливської рушниці, яку було знайдено на місці трагедії.

За словами Настасяка, слідство дійшло висновку, що мотивом убивства були окультні переконання жінки, яка, застреливши дітей і чоловіка, покінчила життя самогубством. Це довела психологічна експертиза. У жінки виявилося чимало літератури про окультизм і магію. Чоловік її в цьому підтримував. Також чоловік перебував на обліку в психіатричній лікарні. 

Нагадаємо, правоохоронці розглядали кілька версій вбивства родини, серед яких відпрацьовувалися версії боргів і помсти, проте основною і підкріпленою фактами, за словами обласного прокурора, була версія про самогубство. Врешті, саме вона підтвердилася розслідуванням. 

Відзначимо, що вбивство у Микуличині перебувало на особистому контролі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: