fbpx

Матері прикарпатських солдатів не пустили дітей «голими» на війну

Суспільство 17:30, 09.06, 2014

Матері солдатів заблокували військову частину А1807 у Делятині. Жінки проти того, щоб їхні діти без обмундирування їхали воювати на Схід України.

Мати солдата Галина розповіла: «Я б не хотіла, щоб мого сина забирали на Схід, тому що люди зі Сходу їдуть сюди, а наших хлопців забирають, і потім привозять в трунах. Я хочу бачити свого вдома. В нього немає ні бронежилета, ні каски. Сину не дали нічого необхідного, щоб воювати. Мій син не доброволець, йому 21 рік, він не має сім’ї і не хоче воювати».

Матері розповідають, що синів забирали для охорони області, а тепер відправляють на Схід. Виходить, що людей просто дурять, пише Галицький кореспондент.

«Є інформація що їх мають відправляти на Схід. Коли сина забирали, то сказали, що він буде тут, в межах області, охороняти об’єкти. Нас просто дурять. Мають нас і наших дітей за дурних», – розповіла мати солдата пані Наталя.

Самі ж солдати розповідають, що не всі з них готові їхати воювати. Форма, яку видали, розлізлася після першого прання, матеріальне забезпечення не дуже якісне, а умови проживання не надто сприятливі.

Військові ж запевняють, що ніхто з хлопців на Схід не поїхав і найближчим часом не поїде.

«На даний час батальйон залишається в постійному місці дислокації. Батальйон мали відправити сьогодні. Проте, в силу певних обставин, жодного чоловіка з батальйону на Схід не відправили», – розповів обласний військовий комісар Ігор Павлюк.

1234

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: