fbpx

МАУ планує збільшити кількість авіарейсів з Франківська в Іспанію

Суспільство 13:30, 26.01, 2018

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" подала заявку до Державіаслужби на отримання додаткової частоти за двома маршрутами з Івано-Франківська в аеропорти Іспанії – Аліканте і Валенсії.

Звернення перевізника розглянуть 26 січня на засіданні Комісії з видачі призначень на експлуатацію повітряних ліній, передає ЦТС.

Зокрема, МАУ планує збільшити частоту польотів в Аліканте з 3 до 4 разів на тиждень, до Валенсії – з 2 до 3 разів на тиждень.

Зараз авіакомпанія літає в обидва аеропорти двічі в тиждень. Рейси до Аліканте виконуються по середах і неділях, до Валенсії – по понеділках і суботах. У зворотному напрямку польоти виконуються вночі наступного дня, тобто в Аліканте по четвергах і понеділках, а в Валенсію – по вівторках і неділях.

Нагадаємо, що МАУ почала літати з Івано-Франківська в Аліканте і Валенсію в червні 2016 року. Спочатку польоти виконувалися один раз в тиждень, а в липні 2016 року додався ще один рейс. Зараз це єдині міжнародні регулярні рейси, які обслуговує аеропорт Івано-Франківськ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: