fbpx

МАУ скоротить кількість рейсів з Івано-Франківська в Іспанію

Суспільство 17:35, 02.08, 2018

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" завершила планування розкладу сезону Зима 2018/2019.

Як повідомляють у компанії, з грудня 2018 року буде здійснюватися менша кількість прямих міжнародних рейсів з Івано-Франківська до Валенсії й Аліканте.

Нагадаємо, у червні замість двох щотижневих рейсів у кожному з напрямків частота польотів була збільшена до трьох.

"Рішення стосовно оптимізації зимового розкладу прийнято за підсумками ретельного вивчення потенційного попиту на окремих напрямках та оцінки економічного ефекту", – зазначив віце-президент МАУ з комерції Сергій Фоменко.

Рішення щодо скорочення частотності частини рейсів продиктоване вираженою сезонністю попиту, який знижується взимку, і тимчасовим скороченням флоту в зв'язку зі зміною покоління Boeing-737 класичної серії на авіалайнери Нового Покоління. Таким чином, кількість рейсів протягом зимового сезону 2018/19 адаптовано під потенційний попит з урахуванням досвіду кількох попередніх років.

Нагадаємо, що МАУ почала літати з Івано-Франківська в Аліканте і Валенсію в червні 2016 року. Спочатку польоти виконувалися один раз в тиждень, а в липні 2016 року додався ще один рейс. Зараз це єдині міжнародні регулярні рейси, які обслуговує аеропорт Івано-Франківськ. У 2017 році ними скористалося 34,5 тис. пасажирів.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: