fbpx

Майбутні юристи із Прикарпаття відвідали Верховну Раду України

Політика 16:33, 21.05, 2018

Народний депутат України Олександр Шевченко посприяв у поїздці студентів юридичного інституту Прикарпатського університету імені Василя Стефаника до столиці. Майбутні юристи різних курсів відвідали Верховну Раду України.

“Молодь має знати, як працює вищий законодавчий орган країни. Ці студенти вже завтра будуватимуть майбутнє України. І можливо, хтось із них також працюватиме у парламенті. Перспективній молоді треба усіляко допомагати і підтримувати”, – наголосив народний депутат України Олександр Шевченко.

Більш як два десятки прикарпатських студентів відвідали сесійну залу, дізналися про деталі роботи парламентарів.

“Майже всі майбутні юристи у стінах Верховної Ради перебували вперше. Це дуже цікава і мотивуюча поїздка. Адже нам розповіли, як саме працюють народні депутати, показали саму сесійну залу. Для нашої роботи це дуже важливо”, – поділився враженнями студент юридичного інституту Юрій Угриновський.

Також майбутнім юристам розповіли про історію самої будівлі.

“Мене вразила велич будівлі Верховної Ради. У цих стінах вершиться історія, тут приймають закони та акти, які вирішують долю країни і її мешканців. Екскурсія була дуже цікавою та пізнавальною. Для себе уже вирішила: хочу у майбутньому стати депутатом українського парламенту”, – каже студентка юридичного інституту Вікторія Гринів.

 

1

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: