fbpx

МайстерЯйць: "Творча криївка" святкує день народження у Франківську

Суспільство 17:18, 16.03, 2018

В програмі святкування 4-ї річниці благодійного проекту з реабілітації ветеранів та учасників АТО "Творча криївка" – майстер-клас від франківського журналіста з незвичним хобі Володимира Гарматюка.

У суботу, 17 березня, у фортечній галереї "Бастіон" в Івано-Франківську організовують святкування четвертої річниці БФ "Творча Криївка".

У програмі – майстерня від Володимир Гарматюк. Всі охочі зможуть навчитися робити ДивоЯйця. З собою треба для цього мати порожню коробку від піци, ножиці та клей.

Настрою додадуть пісні від молодого франківського барда Андрій Маврик. Традиційно – презентація виставки картин бійців в рамках проекту "Воїни малюють мир". А також смачний святковий тортик.

Картини, створені бійцями на творчій реабілітації у Криворівні, де зараз осіла "Творча криївка", можна буде придбати в рахунок допомоги на організацію наступних заїздів. 

Нагадаємо, "Творча криївка" збирає кошти на 42-й заїзд творчої реабілітації для бійців на краудфандинговій платформі Biggggidea

"Завдяки вашій підтримці сума перевалила за половину! Заїзд почнеться 19 квітня, спільнокошт завершиться 10-го: якщо ми не зберемо заявленої суми, внески повернуть вкладникам. Якщо зберемо 74 333 грн або більше – Міжнародний фонд "Відродження" подвоїть заявлену суму! Тому підтримуйте, поширюйте та розповідайте про нас – таким чином вдвічі більше бійців матимуть змогу потрапити до нас!" – звертається в мережі до симпатиків координаторка "Творчої криївки", художниця Віталіна Маслова. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: