fbpx

Майже сотня прикарпатських правоохоронців відправились у зону бойових дій

Суспільство 09:04, 16.12, 2014

В рамках чергової ротації правоохоронці з Івано-Франківщини відбули до Маріуполя, щоб змінити колег, які вже місяць несуть там службу.

До складу зведеного загону прикарпатської міліції, який провели для виконання службових завдань у зону АТО, увійшли працівники усіх міліцейських підрозділів. Кожен із 95 міліціонерів має добру підготовку, яку пройшов під час служби та безпосередньо перед виїздом, повідомляє КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Підтримати бійців прийшли як керівники УМВС та колеги по роботі, так чимало рідних та друзів.

Свої настанови прикарпатським міліціонерам, які вирушають у зону АТО, дав начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин: "Знаю, що там, де вам доведеться нести службу, буде непросто. Але я впевнений, що кожен з вас робитиме це достойно і з почуттям відповідальності".

Поблагословив від’їжджаючих та передав їм творчі малюнки від дітей капелан протоієрей Валерій Жигуц:

"Сьогодні захищати нас від загарбників на східні кордони нашої держави відправляються наші міліціонери. Захист Вітчизни – не просто красиві слова, це благородна справа. Це є справою священною, тому що ми виконуємо заповідь Христову про те, що немає більшої любові, коли хтось життя своє покладає за друзів своїх".

Зі сльозами на очах, міцними обіймами та зі словами побажань щасливого повернення додому цілими та неушкодженими проводжали бійців їхні рідні та друзі. Дружина одного з правоохоронців стверджує, що переживає неймовірно, але якщо не відпустить вона, якщо не відпустять інші жінки, то захищати державу буде нікому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: