fbpx

Медичним та шкільним закладам Долини допомагають Франція та Німеччина. ФОТО

Суспільство 21:01, 12.01, 2018

Напередодні новорічних та різдвяних свят Асоціація "Медична і благодійна допомога Франція-Україна" зробила для медичних та освітніх закладів Долини чудовий подарунок. Ціла фура гуманітарного вантажу прибула до них за сприяння Благодійного фонду Долини та Долинської міської ради.

Завдяки французьким благодійникам дитяча міська лікарня поповнилася оновленим обладнанням: медичними ліжками, кріслами, каталками, медичними шафами. Кухня Долинської центральної лікарні отримала морозильну камеру для зберігання продуктів харчування, пише "Добра справа".

Не оминули увагою і навчальні заклади. Новими функціональними партами та кріслами поповнилися школи №6, 7, 4. Учні діляться враженнями, що за новенькими партами зручно та комфортно, оскільки кожна з них має додаткове відділення із замком, в якому можна зберігати особисті речі та шкільне обладнання.

Благодійники особливу увагу приділяють особам із інвалідністю, тому Асоціація інвалідів та територіальний центр отримали інвалідні візки.

У черговий раз медичні та освітні заклади Долинщини отримали благодійну допомогу з Німеччини. Завдяки такій допомозі Долинська дитяча лікарня поповнилася новими функціональними ліжками, медичними столами.

Цей гуманітарний вантаж особливо цінний, оскільки долинські заклади мали змогу отримати сучасні потужні комп’ютери. Ними вже користуються в Долинській гімназії №1, природничо-математичному ліцеї, школах №4, 5, 6, 7.  У Долинській центральній районній лікарні впроваджується медична електронна система ЕМСІМЕД, тому питання комп’ютерного забезпечення  дуже актуальне.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: