fbpx

Медичний форум IF Med Hub: у Франківську обговорили зміни у сфері охорони здоров’я. ФОТО

Суспільство 12:01, 01.05, 2018

В Івано-Франківську на минулих вихідних пройшов медичний форум IF Med Hub, на якому обговорили зміни у сфері охорони здоров’я.

Захід в готелі "Станіславів" організувала громадська організація "Медична фундація".

Як розповіли КУРСу організатори заходу, вони мають за мету розвиток медицини на Прикарпатті. На форумі лектори розвіювали міфи про медреформу, обговорювали особливості менеджементу та як організувати власний бізнес, говорили про сучасних пацієнта та клініку. Лікарям пояснювали, щоб вони не боялись себе рекламувати, адже, як переконані організатори, хороші медики повинні отримувати хорошу заробітну платню.

Серед лекторів на форумі були: керівник міжнародної стоматологічної мережі "Клініка Заблоцького" Ярослав Заблоцький, експерт центру розвитку місцевого самоврядування з питань реформування медицини Орина Децик, заступник керівника БО "Просвіта душі і серця" Любомир Бойчук та спеціаліст з PR Ніна Кульчевич.

Це був перший захід "Медичної фундації Прикарпаття" після її створення. В подальшому організація планує проводити в парках медичні пікніки, на яких лікарі та студенти надаватимуть усім охочим первинні консультації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: