fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Медик-доброволець Мишко Адамчак відкрив "Українську Весну" разом із "Kozak System"

Медик-доброволець Мишко Адамчак відкрив "Українську Весну" разом із "Kozak System"

14:25, 02.03, 2015

На фестивалі "Українська Весна" в Сєвєродонецьку виступив франківський музикант з гурту "КораЛЛі", наразі медик-доброволець в зоні війни Мишко Адамчак.

На минулих вихідних у Сєвєродонецьку на Луганщині пройшов літературно-музичний фестиваль "Українська Весна", серед організаторів якого був відомий український письменник Сергій Жадан.

"Фестиваль "Українська Весна" в Сєвєродонецьку. Не втримався. Вирвався відпочити декілька днів. Проїхати 200 фронтових кілометрів через блокпости і підірвані мости було варте того, щоб відчути цю атмосферу і зустріти цих людей: давно знайомих друзів і тих, хто на місці робить велику справу", – написав на своїй сторінці у Фейсбук музикант з івано-франківського гурту "КораЛЛі" Мишко Адамчак. В січні цього року Мишко пішов на фронт добровольцем і наразі працює в складі бригади медиків ДУКу.

"Сєвєродонецьк. 2-й день фестивалю. Приїхав Мишко, гурт "КораЛЛі", медик-доброволець з Пісків заграв на сопілці з "Kozak System". Дуже зворушливий вийшов фестиваль. Стільки сліз та сміху давно не було",  написала про колегу Оксана Коробчук.

"Я знав, що нас тепло зустрінуть, але щоб настільки! Сєвєродонецьк  це Україна. Україна тримається завдяки добрим, розумним і патріотичним людям. На Луганщині таких небагато, і тому кожен з них на вагу золота. Дякуємо за сміх і за сльози. Цей концерт  не просто концерт, це українська весна на звільненій від окупантів території. Свої для своїх. Брат за брата (пафосно написав, але тут така атмосфера, що по-іншому і не скажеш)",  відгукнувся у Фейсбук лідер гурту "Kozak System" Іван Леньо.

Проект організували музиканти творчого об’єднання "Остання барикада". Серед письменників, які підтримали музичну частину фесту, окрім Сергія Жадана, були Дмитро Лазуткін, Світлана Поваляєва, Маріанна Садовська.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: