fbpx

Мене вішали на ломи і одягали кульки на голову, – Роман Струц про допити в міліції

Суспільство 14:58, 17.11, 2015

В Івано-Франківському міському суді розпочалися судові дебати у справі Романа Струца, якого обвинувачують у вбивстві валютника.

Прокурор просить суд визнати Романа Струца винним за ч. 2 ст. 121, ч. 4 ст. 187, та ч. 3 ст. 357 і призначити вісім років позбавлення волі з врахуванням тих 5 років, які Струц відсидів у СІЗО, чекаючи вироку.

Також прокурор просить не брати до уваги покази свідка, міліціонера Дзундзи, який сказав журналістам, як можна підробити експертизу, бо той начебто був "ображений на правоохоронні органи".

Сам підсудний Роман Струц вкотре заявив, що ніколи не бачив вбитого та не розуміє, чому Гошовський (знайомий Романа Стуца, в якого і знайшли викрадені гроші – КУРС) підставив його.
"Я Вам співчуваю, вашого сина ніколи не знав, не бачив і такого не робив. Я сидів 5 років у тюрмі і думав, чому Гошовський на мене наговорив", – звернувся обвинувачений до матері вбитого валютчика.
Розповів Роман Струц і про катування у слідчому ізоляторі.
"Мене вішали на ломи і вдягали кульки на голову, щоб підписав явку з повинною. У СІЗО таке зі мною робили, що ви собі не уявляєте",  розповідає Роман Струц про перебування у слідчому ізоляторі. 

Як повідомляв КУРС, мешканця Франківця Романа Струца звинувачують у вбивстві і пограбуванні валютника в січні 2010 року. Чоловік категорично відкидає обвинувачення і заявляє про фальсифікацію доказів правоохоронцями. 18 червня суд змінив запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт. До того часу з дня затримання Роман перебував у слідчому ізоляторі. 

 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: