fbpx

Мені байдуже до вашої брехні, – голова сільради на Прикарпатті, який попався на хабарі, образився на журналістів

Суспільство 11:57, 29.01, 2017

Сільський голова села Ямниця Микола Зелінський, який попався на хабарі, звинувачує журналістів у брехні.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Мені байдуже до вашої брехні, лиш рідні, Ямниця та ямничани не байдуже мені! Прийде час, і я все розкажу, і вам, панове журналісти, буде соромно за той бруд, який вилили на мене та моїх рідних. А хто з нас злочинець? Я чи ви? Без суда і слідства виносите вирок! Хто вам дав право ламати людські долі? Бог вам суддя! Справедливість є і за неї варто боротись", – написав Зелінський.

Нагадаємо, посадовці Ямницької сільради вимагали у підприємця 180 тисяч доларів США за виділення земельних ділянок. Затримали їх під час одержання першого траншу хабара співробітники обласної прокуратури, управління захисту економіки в Івано-Франківській області та слідчого управління обласної поліції. Поліцейські встановили, що посадові особи сільської ради організували механізм здирництва під час вирішення земельних питань. До схеми входили сільський голова Микола Зелінський, спеціаліст-землевпорядник та заступник голови виконавчого комітету, який виступав у ролі посередника.

Івано-Франківський міський суд ухвалив взяти підозрюваних під варту із можливістю внесення застави. Для Миколи Зелінського вона становила 150 400 гривень. Микола Зелінський сплатив її.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: