fbpx

Меню "Шериф": патрульних у Франківську годуватимуть доступно

Суспільство 16:46, 16.04, 2018

В Івано-Франківську презентували новий соціальний рух з підтримки патрульної поліції "Тонка синя лінія".

Першим до соціального руху з підтримки поліції в Івано-Франківську долучився бар "Bechamel". Власник закладу Степан Феняк запропонував патрульним поліцейським співпрацю – розробив для копів комплексне меню "Шериф".  

"Це перший заклад у Франківську, який починає співпрацю з патрульними у рамках руху "Синя лінія". Запрошуємо долучатися не лише заклади харчування, а й спортивні зали та інші соціальні заклади",  зазначив патрульний Богдан Настич.

Власник закладу  каже, що працівники поліції  це ті люди, які нас захищають, тому заслуговують на особливе ставлення. 

"Я розумію, що кожен з вас є на службі. Але я розумію, що ви всі люди, і ми з радістю приймемо вас  чи під час служби, чи після служби. Ми ставимося до вас з великою повагою",  звернувся Феняк до патрульних. 

Співпраця в межах проекту полягає у тому, що для патрульних сім разів на тиждень будуть готувати комплексні обіди за доступною ціною  34 грн. Для відвідувачів комплексні обіди заклад не готує. У будь-який час поліцейські можуть придбати "комбо" – паніні та каву за 35 грн. Кожна шоста кава буде для копів безкоштовною.

"Тонка синя лінія" – це соціальний рух, який прийшов до України зі Штатів. Там це символ місця поліції у суспільстві – тонка грань між законом і анархією. І водночас вияв поваги до тих полісменів, хто віддав своє життя, захищаючи закон. В Україні ініціативу започаткували восени 2017 року. Ініціаторами виступили поліцейські спільно із ветеранами АТО.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: